Waterdamp haarden

Kleine inbouw sfeerhaard met mist nevel als 3D vlam effect

Faber Dimplex Cassette 400

Bent u op zoek naar een kleine elektrische sfeerhaard met 3D mist effect? De Faber Dimplex Cassette 400 is een kleine inbouwhaard met waterdamp vlameffect. Perfect om in een smalle nis, boekenkast of tafel te plaatsen. Voordelen: Neemt niet veel ruimte in, luxe afstandsbediening en makkelijk in onderhoud. Nadeel: Geen verwarming.

Sfeerhaardenexpert.nl
569,-
per stuk
Waterdamphaarden.nl
569,-
per stuk
Electrische sfeerhaard met mist nevel als vlameffect

Faber Dimplex Cassette 600

De Faber Dimplex Cassette 600 is een slimline inbouwhaard. Dat wil zeggen dat de haard niet veel ruimte inneemt om in te bouwen, deze elektrische waterdamphaard is slecht een kleine 60 x 22 cm met een inbouwdiepte van 19cm. Ideaal om in een wandplank, tafel of boekenkast te plaatsen. Water bijvullen en u kunt wel 2 avonden genieten.

Sfeerhaardenexpert.nl
619,-
per stuk
Waterdamphaarden.nl
619,-
per stuk
Dimplex Faber Cassette 500 logset inbouwhaard

Faber Dimplex Cassette 500 OMC

De alleskunner onder de Opti-Myst haarden, deze Faber Dimplex Cassette 500. Standaard is deze elektrische inbouwhaard van veel luxe voorzien, bijvoorbeeld Led verlichting, knisper geluidsmodule en bluetooth bediening. Maak het geheel netjes af door de optionele hout decorset te bestellen of maak zelf een opstelling met bv. kiezel steentjes.

Faber cassette 500 L

Faber Dimplex Cassette 725

Dimplex Cassette 725 elektrische inbouw sfeerhaard met waterdamp technologie. OptiMyst sfeerhaarden van Dimplex lijken op echt rokende open haarden. Deze innovatieve haarden hebben de laatste 3D technieken, zijn energiezuinig en zijn veilig voor uw huisdieren en kinderen. Nu extra voordelig bij de deelnemende online webshops.

Dimplex Faber Juneau - Cassette M inbouwhaard

Faber Dimplex Juneau - Cassette M

De alom bekende Faber Dimplex Cassette M is vervangen door de Juneau. De Juneau heeft een nieuwe hout decor set gekregen waarbij led verlichting is verwerkt in de houtstammen. Hierdoor krijgt de haard een nog echter karakter en lijkt het op een echt gloeiend haardvuur. Populair in de meubelbranche vanwege zijn prachtige uitstraling. 

Dimplex Faber Juneau XL - Cassette L inbouwhaard

Faber Dimplex Juneau XL - Cassette L

Deze Cassette L van Faber Dimplex is al vanaf de allereerste introductie in 2001 in het assortiment. De elektrische inbouwhaard op waterdamp is leverbaar met een decoratieve houtset. Deze houtjes zijn natuurgetrouw nagemaakt en gloeien zodra de lampen in de haard er tegen aan schijnen. Wordt geleverd met luxe afstandsbediening.

Dimplex Faber Cassette L - Juneau XL inbouwhaard

Faber Dimplex Cassette L met kiezels - Juneau XL Pebbles

Houdt u van een strak en minimalistisch interieur en toch een mooie open haard? Dan zult u gaan houden van deze elektrische waterdamp sfeerhaard met witte kiezels. De steentjes zorgen voor een strakke en minimalistische uitstraling. Model: Cassette L met kiezels.

Dimplex Faber Cassette 1000 logset inbouwhaard

Faber Dimplex Cassette 1000 OMC

Lang, langer, langst. Dat geldt zeker voor de waterdamphaard Cassette 1000. Standaard is de haard een meter lang, maar u kunt eenvoudig meerdere naast elkaar plaatsen voor een extra lange elektrische sfeerhaard. Deze haard kunt u ook op een vast waterleiding aansluiten. Voorzien van energiezuinige en duurzame LED lampen en knisper vuur module.

Dimplex Faber Albany inbouwhaard

Faber Dimplex Albany

De Faber Dimplex Albany is een perfecte match voor een schouw of een strakke wand. Twee uitersten, klassiek en modern. De Albany is tijdloos en geeft u dat echte open haard gevoel zoals u vroeger thuis of bij uw grootouders aantrof. Voorzien van verwarming en verlichtte houtstammen die echt lijken te gloeien, een aanrader...

Dimplex Faber Gala inbouwhaard

Faber Dimplex Gala front

De Gala is oorspronkelijk gemaakt voor de Flora schouwen van Faber, deze combinatie zorgde voor een landelijk klassieke uitstraling. Uiteraard staat de Gala prima in een zelfgemaakte strakke voorzetwand of andere hedendaagse ombouw. Weliswaar zonder verwarming maar wel met een heldere glasruit aan de voorzijde.

Electrische tunnelhaard doorkijkhaard inbouwhaard, aanbieding en korting

Faber Dimplex Gala doorkijk

De Faber Dimplex Gala is er nu ook als doorkijk of tunnel haard verkrijgbaar. Aan beide zijden van de haard is een glasruit waardoor het de looks van een echte gashaard heeft. De sfeerhaard is eenvoudig te monteren en makkelijk te bedienen door de luxe aan/uit afstandsbediening. 

Dimplex Faber Basket inzethaard vrijstaand

Faber Dimplex Silverton Basket

De inzet sfeerhaard Basket - Silverton is speciaal ontworpen om in of voor bestaande schouwen of open haarden te plaatsen. De sfeerhaard bestaat uit een metalen frame met daarop geplaatst losse houtstammen. In de houtstammen zit led verlichting met gloei effect van echt brandend hout.

Dimplex Faber Stonebridge vrijstaande haard

Faber Dimplex Stonebridge

De Faber Dimplex Stonebridge heeft een kleine houthaard uiterlijk, maar door het mist effect lijkt het echt op rokende houtkachel. Deze vrijstaande sfeerhaard heeft 2 deurtjes met helder glas die open kunnen. Onder de haard hangt een kleine kachel welke warme lucht over de vloer blaast met maximaal 2000 watt.

Dimplex Faber Stockbridge vrijstaande haard

Faber Dimplex Stockbridge

De Stockbridge is een prachtige vrijstaande kachel met Opti-myst vlam effect. Door de mist lijkt het net alsof de sfeerhaard brand als een echte houtkachel. De beide deuren met helder glas kunnen worden geopend. De Faber Dimplex Stockbridge heeft een verwarmingen functie die u met de luxe afstandsbediening kunt aan zetten.

Wand sfeerhaard in beton look grey met misteffect

Faber Dimplex Nissum Grijs beton-look

Een schilderij model sfeerhaard voor aan de muur, dat is deze Faber-Dimplex Nissum grijs. Een bijna vierkante afwerklijst in de beton kleur voorzien van een elektrische Opti-Myst haard. De fijne waterdamp zorgt voor een levendig en realistisch rook effect. Verwarming met thermostaat ingebouwd op de waterdampsfeerhaard.

Electrische Wand sfeerhaard in de kleur zwart hoogglans met misteffect

Faber Dimplex Nissum Zwart Hoogglans

Een elektrische sfeerhaard voor aan de wand, dat is deze Faber-Dimplex Nissum zwart. Een bijna vierkante afwerklijst in de kleur zwart en voorzien van een elektrische Opti-Myst sfeerhaard. De fijne waterdamp zorgt voor een levendig en realistisch rook effect. Kachelfunctie met thermostaat ingebouwd op de waterdamphaard.

Dimplex Faber Nissum Landscape brede hanghaard

Faber Dimplex brede Nissum Landscape Zwart Hoogglans

De brede Nissum Landscape is leverbaar in de kleuren zwart en grijs. De waterdamphaard heeft een mooie brede opening in de lijst waardoor het vuur nog beter tot zijn recht komt. De fijne waterdamp zorgt een natuurgetrouwe simulatie van rook. De Opti-Myst sfeerhaard heeft een kachel verwarming met thermostaat.

Dimplex Faber Niva zwart vrijstaand voorzethaard

Faber Dimplex Niva Danville Zwart

Heeft u een gat in uw schoorsteen mantel omdat de gashaard of kolenkachel weg is? Zet dan deze fraaie imitatie houtkachel voor de opening. Het waterdamp mist zorgt voor een rustige uitstraling, daarnaast is de haard ook nog voorzien van een kachel (Max 2 Kw) Verkrijgbaar in zwart, brons effect en aluminium kleur.

Dimplex Faber Hemmet zwart vrijstaand voorzethaard

Faber Dimplex Hemmet Zwart

De Faber-Dimplex Hemmet is een opvallende voorzethaard, leuk in combinatie met een schouw of ombouw. De houtstammen in de haard zijn voorzien van LED verlichting waardoor de stammen echt lijken te gloeien. De Opti-Myst waterdamphaard heeft een lekkere verwarming en luxe afstandsbediening. Stekker erin en klaar.

Dimplex Faber 3 Step inbouwhaard

Faber Dimplex 3 Step

Faber-Dimplex 3-Step, een elektrische inbouwhaard met aan 3 kanten glas. We kunnen deze haard ook 2-Step of 1-Step noemen want u kunt ook één zijkant links of rechts dicht laten of beide zijkanten dicht laten, zo maakt u er een front model van. Lees de gebruikershandleiding en ontdek de vele mogelijkheden van deze waterdamphaard.

Faber Dimplex Shelf Grey

Een origineel idee van Faber-Dimplex, een wandplank met daarin een elektrische waterdamphaard. Het paneel is standaard zoals op de foto, dus in een grijze beton kleur en de sfeerhaard zit altijd aan de rechterzijde ingebouwd. De 2 glazen panelen voor en achter de Opti-Myst haard kunt u optioneel monteren als u dat mooier vindt.