Vrijstaande sfeerhaard Faber Stonebridge

FABER VRIJSTAANDE SFEERHAARD STONEBRIDGE

De Stonebridge is een vrijstaande elektrische sfeerhaard voorzien van het Opti-Myst systeem van Faber. In het Opti-Myst systeem wordt water met een speciale verdamper omgezet in waterdamp. Deze ultra fijne waterdamp wordt vanaf de onderzijde met speciaal oranje kleurige halogeen lampen verlicht waardoor de speelse waterdamp wordt omgetoverd in een sfeervol en realistisch vlam effect.

Aan warmte geen gebrek, de sfeerhaard is voorzien van een krachtige verwarming. Deze verwarming zit onder de haard en heeft max. 2000watt vermogen. Afstandsbediening is uiteraard standaard bijgeleverd.

De losstaande sierhaard Stonebridge kunt u prima gebruiken in uw woonkamer, slaapkamer, vakantiewoning, caravan of ander verblijf. De combinatie van warmte en een gezellige sfeer maken deze sfeerhaard tot een plezierig samenkomen in het hart van uw living.

Deze vrijstaande sfeerhaard kunt u aansluiten op een (geaarde) wandcontactdoos, bijgeleverd is de afstandsbediening welke de bediening eenvoudig maakt voor iedereen.

Faber Stonebridge