Vrijstaande sfeerhaard Faber Stockbridge

FABER VRIJSTAANDE SFEERHAARD STOCKBRIDGE

Vrijstaande elektrische sfeerhaard in een klassieke uitvoering. De Faber Stockbridge mag dan een klassiek uiterlijk hebben, maar deze sfeerhaard past ook prima in een strak interieur. Het vlameffect wordt gemaakt doormiddel van waterdamp, door deze superfijne waterdamp lijkt het alsof de haard echt rookt. De voorzijde bestaat uit twee deurtjes die open kunnen worden gezet. Aan de onderzijde van de sfeerhaard zit de verwarming. Deze verwarming kunt u inschakelen met de bijgeleverde afstandsbediening en heeft een vermogen van maximaal 2000watt. Dit maakt deze elektrische sfeerhaard uitermate geschikt om in een woonkamer, slaapkamer, vakantieverblijf of caravan te plaatsen, gezellige sfeer met een behaaglijke warmte.

De vrijstaande elektrische sfeerhaard Stockbridge met houtset is voorzien van het Opti-Myst systeem van Faber. In het Opti-Myst systeem wordt water met een speciale verdamper omgezet in waterdamp. Deze ultra fijne waterdamp wordt vanaf de onderzijde met speciaal oranje kleurige halogeen lampen verlicht waardoor de speelse waterdamp wordt omgetoverd in een sfeervol en realistisch vlam effect.

Onder de houtstammenset bevinden zich de lampen en de watertank. Deze watertank van ongeveer 1 liter water is navulbaar en goed voor ongeveer 8 branduren. De losstaande sfeerhaard Stockbridge wordt geleverd met een losse hout decorset en luxe afstandsbediening.

Het aansluiten van deze elektrische sfeerhaard is eenvoudig, enkel een (geaard) stopcontact en kraanwater is voldoende.

Faber Stockbridge