Vrijstaande sfeerhaard Faber Opti-V Round

VRIJSTAANDE SFEERHAARD FABER OPTI-V 360

De ronde elektrische sfeerhaard Opti-V 360 round mag gerust een unieke vuurbeleving worden genoemd. De levensechte vlammen zijn bijna niet van echt te onderscheiden, vonkjes schieten weg en kleine rook wolkjes komen omhoog. Om het nog echter te maken is het geluid van echt knisperend haardvuur toegevoegd.

De techniek die gebruikt wordt is gebaseerd op Pepper's Ghost. Een principe dat geestverschijningen als illusie weet te tonen en vooral gebruikt wordt bij grote attracties, op toneel en in musea.

ronde elektrische sfeerhaard

Deze elektrische 3D inbouw sfeerhaard Opti-V 360 is uitgerust met het Opti-Virtual systeem van Faber. Dit front haard model is voorzien van 1 LCD scherm waar een zeer realistisch haardvuur wordt afgespeeld. De combinatie van diepte, een realistische houtstammenset en de speciale 3D techniek, gebaseerd op Pepper's Ghost uit de illusie wereld, maken er de ultieme open haard beleving van.

De elektrische sfeerhaard Opti-V single is voorzien van een standaard bijgeleverde afstandsbediening om het apparaat in en uit te schakelen, tevens kunt u hiermee het volume van het knisperend haardvuur instellen. Deze elektrische vrijstaande haard wordt geleverd met een uitgebreide handleiding en luxe afstandsbediening.

Faber Opti Virtual 360