Majestic 60 – Luxe Sfeerhaarden

MAJESTIC 36

Aflamo Majestic 36 is een elektrische inbouw sfeerhaard en slechts 92cm breed. Daarmee toepasbaar in veel situaties. Grote kans dat deze haard ook bij u in de voorzetwand past of hang de haard met de ophangbeugel direct aan een muur. Uitgebreid vlameffect in meerdere kleuren en het vuur is in hoogte instelbaar. Inclusief verwarming!
Hoge korting bij:  Sfeerhaardenexpert.nl

MAJESTIC 45

Voor elke wand heeft Aflamo een elektrische inbouwhaard en dat geldt ook voor bijna iedere televisie afmeting. Want de Majestic range is uitgebreid tot maar liefst 7 afmetingen, zo kunt ook u een prachtige elektrische sfeerhaard inbouwen. Super strakke afwerking zonder ventilatie roosters en zonder rookafvoer. Plug & Play.
Koop nu bij:  Sfeerhaardenexpert.nl

MAJESTIC 50

Aflamo Majestic 50 elektrische inbouw sfeerhaard met 3 vlam kleuren (multi color led) en standaard met houtset, kunststof glas stukjes en kiezels. Deze inzethaard is 128cm lang en kan een kleine kamer verwarmen met de ingebouwde kachel die lekkere warme lucht blaast. Bestel uw haard voordelig bij de volgende webshops.
Koop nu bij:  Sfeerhaardenexpert.nl

MAJESTIC 60

Aflamo Majestic 60 elektrische inbouw sfeerhaard met 3 vlam kleuren (multi color led) en standaard met houtset, kunststof glas stukjes en kiezels. Deze inzethaard is 152cm lang en kan een kleine kamer verwarmen met de ingebouwde kachel die lekkere warme lucht blaast. Bestel uw haard voordelig bij de volgende webshops.
Koop nu bij:  Sfeerhaardenexpert.nl

MAJESTIC 65

Aflamo Majestic 65 elektrische inbouw sfeerhaard met 3 vlam kleuren (multi color led) en standaard met houtset, kunststof glas stukjes en kiezels. Deze inzethaard is 165cm lang en kan een kleine kamer verwarmen met de ingebouwde kachel die lekkere warme lucht blaast. Bestel uw haard voordelig bij de volgende webshops.
Sale week bij:  Sfeerhaardenexpert.nl

MAJESTIC 72

Aflamo Majestic 72 elektrische inbouw sfeerhaard met 3 vlam kleuren (multi color led) en standaard met houtset, kunststof glas stukjes en kiezels. Deze inzethaard is 183cm lang en kan een kleine kamer verwarmen met de ingebouwde kachel die lekkere warme lucht blaast. Bestel uw haard voordelig bij de volgende webshops.
Koop nu bij:  Sfeerhaardenexpert.nl