Elektrische wandhaard Faber Nissum Rood

ELEKTRISCHE WANDHAARD FABER NISSUM – ROOD

De elektrische sfeerhaard Nissum in de kleur rood hoogglans is voorzien van het Opti-Myst systeem van Faber. In het Opti-Myst systeem wordt water met een speciale verdamper omgezet in waterdamp. Deze ultra fijne waterdamp wordt vanaf de onderzijde met speciaal oranje kleurige halogeen lampen verlicht waardoor de speelse waterdamp wordt omgetoverd in een sfeervol en realistisch vlam effect.

De Nissum kan als hanghaard of inzethaard worden gebruikt. De omlijsting in kleur kan eenvoudig worden gemonteerd door middel van 3 schroeven. Door de houtset op te tillen komt u bij de watertank van ongeveer 1,5 liter, goed voor ongeveer 6 branduren en is navulbaar. Onder deze houtset bevinden zich ook de halogeen lampen.

De elektrische sfeerhaard Nissum is voorzien van een warmte functie aan de boven in het apparaat. Deze warmtebron van 1000 of 2000 watt blaast heerlijk warme lucht en kunt met de bijgeleverde afstandsbediening makkelijk in en uitschakelen. De snelheid van het vlameffect kunt u doormiddel van een draaiwiel aan de onderzijde van het apparaat instellen. Deze sfeerhaard wordt geleverd met afstandsbediening.

Faber Nissum - Rood hoogglans