Elektrische inbouw sfeerhaard Firebox 650

FABER FIREBOX 650

De nieuwe Faber Firebox 650 is een makkelijk te plaatsen elektrische inbouw sfeerhaard. Het vlambeeld komt van het Dimplex Optiflame techniek. Met 1 druk op de knop van de bijgeleverde afstandsbediening kunt u deze haard aan en uit zetten. Met de verwarmingsfunctie kunt u tot maximaal 1500 watt extra warmte verkrijgen.

En voor de prijs hoeft u het al helemaal niet te laten om deze winter geen gezellige sfeerhaard aan te schaffen want deze haard kost slechts 399 euro.

De elektrische inbouwhaard Firebox 650 is uitgerust met het Optiflame systeem van Faber. Door weerkaatsing van het licht van de lampen in de sfeerhaard wordt een vlambeeld gemaakt. Deze reflectie heeft een sfeervol en realistische uitstraling. Met de standaard bijgeleverde afstandsbediening kunt u de sfeerhaard makkelijk in en uitschakelen. In de houtstammen is energie zuinige LED verlichting geplaatst, door de golvende beweging van het licht lijkt het alsof de houtstammen gloeien.

.

De Firebox 650 heeft een warmte functie van max. 1,5 Kw. Het inbouwen van de elektrische haard Firebox 650 is eenvoudig en laat zich makkelijk omkleden met MDF of gips waarna u de ombouw naar eigen smaak kan laten afwerken.

Faber Firebox 650