Elektrische inbouw sfeerhaard Faber Synergy

FABER SYNERGY INBOUWHAARD

De elektrische inbouwhaard Synergy is uitgerust met het Optiflame systeem van Faber. Door weerkaatsing van de LED verlichting in de sfeerhaard wordt een vlambeeld gemaakt. Deze reflectie heeft een sfeervol en realistische uitstraling. De elektrische sfeerhaard Synergy is met een warmte functie uitgerust. De warmtebron van ongeveer 1000 watt kunt u in en uitschakelen op het apparaat.

elektrische sfeerhaard

De elektrische inbouwhaard Synergy is uitgerust met het Optiflame systeem van Faber. Door weerkaatsing van de LED verlichting in de sfeerhaard wordt een vlambeeld gemaakt. Deze reflectie heeft een sfeervol en realistische uitstraling. Het front glas komt altijd tegen de omtimmering aan, de opgegeven reden hiervan is dat het glas te verwijderen moet zijn. De elektrische sfeerhaard Synergy is met een warmte functie uitgerust. De warmtebron van ongeveer 1000 watt kunt u in en uitschakelen op het apparaat. Met de standaard bijgeleverde afstandsbediening kunt u het vlam effect van de elektrische haard in en uitschakelen.

Het front glas is makkelijk te demonteren waarna u eventueel de meegeleverde inleg ( gebroken glas ) kunt vervangen door een ander soort droog materiaal (bv steentjes). Geringe inbouwdiepte. Uitgebreide handleiding.

Faber Synergy