Elektrische haarden Naarden

De Looks & Feel van uw open haard

Woont u in Naarden en bent u op zoek naar een elektrische sfeerhaard?
Op slechts 20 minuten rijden van Naarden heeft Sfeerhaardenexpert het grootste aanbod in elektrische haarden en kachels. Monteer of zet uw sfeerhaard op elke plek in uw woning, een stopcontact voor de stekker is voldoende. De meeste haarden op elektriciteit kunt u ook aan de muur ophangen. Een afvoerkanaal zoals bij een gashaard of houtkachel is niet nodig. Kies de aanblik van uw elektrische haard. Wilt u een haard met een dunne rand of juist de looks & feel van een gas openhaard. Die keuze maakt u definitief in onze showroom in Almere.

75+ showroom haarden in Almere!

We kunnen ons voorstellen dat u de verschillen tussen de haarden in onze webshop niet goed kunt vergelijken. Nieuwsgierig hoe de vlammen of decoratie er in het echt uit zien? Sfeerhaardenexpert heeft een Haard Experience Center waar u in alle rust kunt rond kijken. Wij hebben meerdere Cinewalls en zwevende wandmeubels met inbouwhaard en televisie opgesteld staan. Heeft u toch vragen in de showroom dan kunnen wij u van persoonlijk advies voorzien. Geheel vrijblijvend. Zo kunt u de sfeer van een elektrische haard beleven zoals straks bij u thuis. Probeer ze gewoon uit, onze adviseurs staan voor u klaar.

Meenemen of laten bezorgen?

De meeste haarden die opgesteld staan onze showroom zijn direct uit voorraad leverbaar. Geen lange levertijden en op die manier kunt u direct starten met uw project. Past uw haard niet in de auto dan kunt u er ook voor kiezen om uw sfeerhaard te laten bezorgen in uw woonplaats Naarden. Ook de betaling kan geregeld worden bij aflevering van uw haard of kachel. Zo bent u verzekert van een goed werkend product. Kom elektrisch haardvuur beleven in onze haarden showroom in Almere.

Striptekenaar 34
1336 CM Almere
📞 0515-781069
Actuele openingstijden