Elektrische haarden Zeewolde

U bent op zoek naar een showroom met elektrische haarden in de buurt van Zeewolde?
Sfeerhaardenexpert.nl heeft de grootste online én offline collectie elektrische sfeerhaarden en schouwen in Nederland en België.
Wij leveren uw elektrische haard in Nederland en België, veelal de volgende dag of plannen samen met u een bezorg moment dat u uitkomt. Maak zelf uw schitterende tv-wand of cinewall. Ruime collectie inbouwhaarden, wandhaarden en schouwen. Onze showroom ligt centraal gelegen in Almere op 20 minuten rijden van Zeewolde.

Het gemak van een elektrische haard
Een houthaard neemt veel kostbare tijd in beslag, zoals hout verzamelen, kloven en het juiste magazijn. Daarnaast is de omgeving in jouw buurt niet altijd even blij met de rookontwikkeling en stankoverlast. Een gashaard is dan misschien iets milieu vriendelijker, maar met de landelijke  gas discussie doe je een hele dure aankoop voor een te korte termijn als gas helemaal verdwijnt of heel duur wordt. Afgezien of je überhaupt ruimte hebt voor een afvoerpijp door je woning en hoge installatiekosten.

De voordelen van een elektrische sfeerhaard
Een elektrische sfeerhaard is een investering voor de toekomst en zijn de vlammen en de sfeer tegenwoordig steeds minder te onderscheiden van hout gestookte vlammen.
Het plaatsen van een elektrische LED haard kan op iedere gewenste plaats in jouw woning, zoals in de woonkamer, slaapkamer, keuken en zelfs in de badkamer. Je kunt een elektrische haard ophangen aan de muur, combineren met een schouw ombouw of inbouwen in een voorzetwand.
Er zijn zelfs elektrische haarden die gebruik maken van water, dit systeem heet Opti Myst of simpel weg waterdamp haarden.

Een elektrische sfeerhaard wordt breed geaccepteerd als verhoogde mate van sfeer toevoeging in een woning. Kijk maar eens hoeveel consumenten de elektrische inbouwhaard combineren met een televisie. Zelfs op een klein woonoppervlak kun je de mooiste creaties maken.
De laatste trend is een brede inbouw sfeerhaard te plaatsen onder uw TV. Maak een ombouw van balken en MDF en hang uw televisie boven de elektrische haard. De opstelling noemen we een Cinewall of Mediawall. Met de 'Modern firesplaces en Classic Mood collectie' van Aflamo geeft u een exclusieve en moderne uitstraling aan uw woonkamer.

Wij bieden u meerdere top merken in de showroom zoals Aflamo, Trimline Fires, Classicflame, Dimplex, Xaralyn en Napoleon haarden. Zo heeft u direct de grootste keuze om alle elektrische haarden rustig te bekijken. Want een elektrische sfeerhaard koop je niet van een plaatje. U wilt toch ook de mooiste vlammen en dé perfecte ambiance. Juist daarom kom je eerst kijken en vergelijken in onze ruim opgezette toonzaal. U bent van harte welkom!

Showroom Elektrische Sfeerhaarden:
De Striptekenaar 34
1336 CM ALMERE
Huidige Openingstijden