Driezijdige haarden

Aflamo Mallorca 85cm inbouwhaard

Beste koop! Aflamo Superb, driezijdige elektrische inbouwhaard met een mooi en elegant vlameffect. Creeer rust en warmte in uw interieur  met de Superb, inclusief verwarming, houtstammen en kiezels!  Deze uitvoering van 85cm breed is een veel gevraagde afmeting. De perfecte afmeting voor kleinere woonkamers.

Aflamo Superb 100cm haard

Bent u op zoek naar een betaalbare premium elektrische inbouwhaard met 3 zijdig glas? Dan is de Aflamo Superb onze keus. Schitterende driezijdige inbouwhaard met luxe bodem-decoratie en meerkleurig van effect.
Dit model van 104cm is de beste koop voor haarden met aan 2 of 3 kanten glas. Koop nu de Aflamo Superb 40.

Aflamo Superb 125cm breed

Een nieuwe categorie sfeerhaarden. Aflamo introduceert de nieuwe lijn 3 zijdige elektrische haarden voor dit seizoen. Premium kwaliteit en een hoog afwerking niveau. De Superb haarden hebben van drie kanten glas en concurreren in deze prijsklasse met Dimplex, British Fires, Xaralyn en Element4.

Aflamo Mallorca 150cm sfeerhaard

Met de 3 zijdige Aflamo Superb haalt u de mooiste haard in de markt bij u in huis. Maar liefst 152cm breed en een lust voor het oog. Gaat u gaslood bouwen? Bestel deze Aflamo vandaag nog. Aflamo is the Smart Choice in elektrische vuren.
Koop nu bij:  Sfeerhaardenexpert.nl

Aflamo haard Unique 42 - 107cm

Nieuwste model driezijdige elektrische inbouw haard. De Unique is leverbaar in 107cm, 127cm, 153cm, 166cm, 183cm en 254cm. Bedien de haard met uw smartphone via de gratis Aflamo App.  Aflamo is the Smart Choice in elektrische vuren.
Koop nu bij:  Sfeerhaardenexpert.nl

Aflamo haard Unique 50 - 127cm

Bent u op zoek naar een 3-zijdige sfeerhaard die werkt op stroom? Bekijk de nieuwe range elektrische 3D haarden met glas aan 3 kanten. Aflamo introduceert de Unique. Een moderne inbouw of tussenbouw haard. Makkelijk te monteren.
Koop nu bij:  Sfeerhaardenexpert.nl

Aflamo haard Unique 42 - 107cm

De UNIQUE 60 inch heeft een afmeting van 153cm lang. Dit is de meest gekozen elektrische sfeerhaard passend bij een TV van 65 inch. Mooi 3D vuur van meerdere kanten te bekijken. Bekijk deze inbouwhaard live in de haarden-showroom van Aflamo in Almere.
Koop nu bij:  Sfeerhaardenexpert.nl

Aflamo haard Unique 65 - 166cm

U wilt een driezijdige tussenbouw haard die eenvoudig te monteren is? Kies dan voor het gemak van de Aflamo Unique. Dit model elektrische sfeerhaard is leverbaar in maar liefst 6 afmetingen. Van 107cm tot 250cm. Inclusief App bediening.
Koop nu bij:  Sfeerhaardenexpert.nl

Aflamo haard Unique72 - 183cm

Een luxe sfeerhaard monteren in uw Cinewall of TVwand? Dan kiest u voor een elektrische haard van Aflamo. De Unique 72 van 183cm lang past bij een TV van 70inch, 75inch en 80inch. Bezoek het haarden Experience Center van Aflamo in Almere.
Koop nu bij:  Sfeerhaardenexpert.nl

Aflamo haard Unique 100 - 254cm

De UNIQUE 100" is de langste elektrische haard met drie zijden glas. Met 6 verschillende vlamkleuren en App bediening is deze tussenbouw sfeerhaard erg gewild bij consumenten en Cinewall bouwers. DIY - eenvoudig om zelf te monteren.
Koop nu bij:  Sfeerhaardenexpert.nl