Elektrische hanghaard Faber Nissum Landscape

ELEKTRISCHE HANGHAARD FABER NISSUM – LANDSCAPE ZWART

De elektrische sfeerhaard Nissum Landscape is een nieuwe telg in het ruime assortiment van Faber elektrische haarden en is uitgevoerd met het optimist waterdamp systeem. In het Opti-Myst systeem wordt water met een speciale verdamper omgezet in waterdamp. Deze ultra fijne waterdamp wordt vanaf de onderzijde met speciaal oranje kleurige halogeen lampen verlicht waardoor de speelse waterdamp wordt omgetoverd in een sfeervol en realistisch vlam effect.

Template not found

De Nissum Landscape kan als hanghaard of inzethaard worden gebruikt. De omlijsting in kleur kan eenvoudig worden gemonteerd door middel van 3 schroeven. Door de houtset op te tillen komt u bij de watertank van ongeveer 1,5 liter, goed voor ongeveer 6 branduren en is navulbaar. Onder deze houtset bevinden zich ook de halogeen lampen.

De elektrische sfeerhaard Nissum Landscape is voorzien van een warmte functie aan de boven in het apparaat. Deze warmtebron van 1000 of 2000 watt blaast heerlijk warme lucht en kunt met de bijgeleverde afstandsbediening makkelijk in en uitschakelen. De snelheid van het vlameffect kunt u doormiddel van een draaiwiel aan de onderzijde van het apparaat instellen. Deze sfeerhaard wordt geleverd met afstandsbediening.

Faber Nissum Landscape - Zwart hoogglans