TV-haarden

Elektrische sfeerhaard van 152cm onder een TV

Ben je er klaar voor? Goed, meet je televisie van links van rechts en noteer de afstand. Is je TV gelijk aan 152cm of iets kleiner, dan is deze elektrische haard de perfectie combinatie voor jou. De Aflamo Majestic 152cm staat voor perfectie, ambiance en elegantie. Full LED, verwarming en touchbediening in het glas.

Sfeerhaardenexpert.nl
739,-
per stuk
Elektrischehaard.nl
699,-
per stuk

Aflamo Royal 166cm tv haard

Alamo Royal elektrische sfeerhaard voor inbouw in een wand voor onder een televisie. Een luxe LED wandhaard met 3D vlam effect en een decoratie set bestaande uit houtstammen en Crystal Ice Cubes. Prachtige inbouw sfeerhaard met verwarming. De Royal Paris is een full led sfeerhaard en bovendien energie zuinig. Bekijk hier de goedkoopste acties van TV inbouwhaarden.  

Sfeerhaardenexpert.nl
839,-
per stuk
Elektrischehaard.nl
849,-
per stuk

Televisiewand met elektrische sfeerhaard 166cm

Een televisiewand is compleet als u deze combineert met een gezellige elektrische sfeerhaard. De Majestic Serie van Aflamo zorgt voor ambiance zonder dat u met ingewikkelde afvoeren en buizen rekening hoeft te houden. Deze elegante sfeerhaarden zijn leverbaar in 7 verschillende afmetingen. Welke past bij uw televisie? 

Sfeerhaardenexpert.nl
789,-
per stuk
Elektrischehaard.nl
799,-
per stuk

Aflamo Majestic 166cm tv haard

Aflamo.nl heeft meerdere elektrische sfeerhaarden in de collectie om onder een televisie te monteren. De Majestic Series omvat 7 verschillende afmetingen waarvan op de foto de 1660mm of 166 cm is getoond. Plaats de televisie boven uw sfeerhaard voor een strakke afwerking. De Majestic heeft 3 vlam kleuren en een heerlijke verwarming. 

Sfeerhaardenexpert.nl
799,-
per stuk
Waterdamphaarden.nl
849,-
per stuk